CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Combo Octane Standalone + Octane Render for C4D v2.25
Autor Wiadomość
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1347
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2016-10-17, 13:12   Combo Octane Standalone + Octane Render for C4D v2.25

Sprzedam combo Octane Standalone plus Octane Render dla Cinema 4D ver 2.25.
Cena 400 euro do negocjacji W cenie 5 płatnych tutoriali wartych 275 euro z http://curse-studio.com/shop/ i wiele gratisów.
Za dopłatą mogę zaktualizować do wersji 3.0
Plugin Octane nie potrzebuje klucza do licencji C4D.

Zapytania na priv lub na Whatsapp +34 603608053
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
  
 
 
 
ndru 
Srogi mod


Pomógł: 215 razy
Wiek: 33
Dołączył: 03 Lut 2006
Posty: 2239
Skąd: Londyn
Wysłany: 2016-10-18, 11:19   

davido31 - moglbys wyjasnic jak wyglada transfer licencji w przypadku Octane. Na stronie OTOYa czytalem ze EULA tego zakazuje. Z drugiej strony w EU handel oprogramowaniem jest gwarantowanym prawem uzytkownika.
_________________
www.zmurowski.com
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1347
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2016-10-18, 11:54   

ndru napisał/a:
davido31 - moglbys wyjasnic jak wyglada transfer licencji w przypadku Octane


Mógłbym ale na priv.
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
Sssak 


Pomógł: 35 razy
Wiek: 39
Dołączył: 03 Sty 2007
Posty: 1530
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2016-10-21, 02:29   

A co zamiast octane'a ? :) Przepraszasz się z cinemowym renderem?
_________________
http://www.pszenicznyterier.fora.pl Najbardziej pszeniczne pszeniczniaki świata
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1347
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2016-10-21, 09:59   

Only Vray 😉
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
tevenet 

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 73
Skąd: Kraków
Wysłany: 2016-10-21, 13:39   

Sorry za OT - działasz już z tą nową wersją (3,3)?
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1347
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2016-10-21, 16:16   

Nope. Cały czas w 1.9.
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group