CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
C4d -----> 3dmax
Autor Wiadomość
Grzegorz 
Nie wiem co mam, robic pomozcie.

Dołączył: 11 Sie 2006
Posty: 59
Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-10-30, 19:50   C4d -----> 3dmax

Witam
Mam problem z eksportem z cinema do 3dmax. Muszę zapisać model w 3dmax, bo klient tak sobie życzy. Eksportuję z cinemy do 3ds a potem w maxie importuje i niestety program nie widzi wszystkich poligonów. Może jakoś źle to eksportuję. Już sam nie wiem.
Bardzo proszę o pomoc.
pozdrawiam
 
 
vasil_zajcev 


Pomógł: 15 razy
Wiek: 30
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2014-10-31, 00:27   

obj
_________________
save and sound
 
 
 
wojtek g 


Pomógł: 35 razy
Wiek: 42
Dołączył: 03 Kwi 2008
Posty: 125
Skąd: Reda/Kilkenny
Wysłany: 2014-10-31, 01:49   

dokładnie obj.. i to najlepiej przez ten plugin:
https://skinprops.com/riptide.php
...eksportuje bibliotekę mtl - materiały i tekstury
 
 
Sssak 


Pomógł: 35 razy
Wiek: 40
Dołączył: 03 Sty 2007
Posty: 1534
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2014-11-01, 01:17   

jaki obj!? FBX!
_________________
http://www.pszenicznyterier.fora.pl Najbardziej pszeniczne pszeniczniaki świata
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group