CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Obszar Roboczy Pomoc
Autor Wiadomość
tytuspiotr4 

Wiek: 22
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 0
Skąd: Polska
Wysłany: 2014-02-17, 08:46   Obszar Roboczy Pomoc

Witam wszystkich, jestem nowy na forum więc za wszelkie pomyłki odrazu przepraszam.
Od niedawna posiadam Cinema 4d r12 i miałem zacząc tworzyc obiekty, niestety odrazu na wstępie rozczarowanie nie posiadam obszaru roboczego tylko zamiast niego jednolity czarny kolor. Jestem zielony w tym momencie jeżeli chodzi o ten program ale raczej nie powinno tak być. Czy jest jakiś sposób żeby zmienić lub naprawić ten błąd?
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1349
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2014-02-17, 09:34   

Wpisz w szukajkę Czarny Ekran lub Czarny Viewport a się zdziwisz ile razy poruszany był ten temat.
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
kucici 
1337


Wiek: 26
Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 217
Skąd: 127.0.0.1
Wysłany: 2014-02-20, 14:00   

To powinno być przypięte na głównej :D
_________________
Polskie poradniki graficzne - Grafikuj.pl
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group