CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Kupię C4D -najlepiej R12-R14
Autor Wiadomość
Hris 
Wciaz do przodu...

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 435
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-10-18, 12:08   Kupię C4D -najlepiej R12-R14

Witam, moja Cinema 4D R10.1 jest już mocno, mocno leciwa (GI leży i kwiczy, AREA shadows zabijająkompa, a jakiekolwiek odbicia glossines leżą odłogiem bo na tej wersji się nie da tego renderować w sensownych czasach...). Na upgrade mnie nie stać (do wersji broadcast jako upgrade z mojej wersji musiałbym dopłacić 6000 tysiaków...czyli praktycznie nowy soft muszę kupić do animacji). Może ktoś ma wersję R12, R13 lub R14 i chce się pozbyć.
Pozdrawiam
Hris
_________________
3D
 
 
 
dzesiek 

Dołączył: 08 Gru 2013
Posty: 6
Skąd: katowice
Wysłany: 2013-12-08, 09:54   zakup cinema

witam
mam do sprzedania :

http://tablica.pl/oferta/...3d-ID4ikfD.html

prosze o kontakt meilowy

dzes1234@o2.pl


bądź telefoniczny :

794645504
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1349
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2013-12-08, 14:29   

Ile kosztuje upgrade do wersji R14 Studio?
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
  
 
 
 
makak_ 


Pomógł: 35 razy
Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 856
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-12-08, 16:15   

@davido31

http://sklep.it-serwis.pl...-prime-r14.html
_________________
...
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1349
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2013-12-08, 20:07   

Nie opyla się! Wychodzi z upgradem do R14 Studio 370 zł taniej od R15 Studio. Wolałbym sobie kupić R15 Studio bez pitolenia się w przepisywanie licencji i upgrade. No chyba że ktoś chciałby sobie kupić progsa na podkładkę. ;)
Ogólnie wersja R14 Prime wieje biedą. ;)
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
  
 
 
 
Hris 
Wciaz do przodu...

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 29 Kwi 2006
Posty: 435
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-12-09, 14:22   

Czy w R14 był już Global Illumination w wersji PRIME? bo w R15 już jest (irradiance cache), i to dla mnie ważne. Szczerze to mam aktualnie takie 2 opcje które rozpatruję - albo kupię dość tanio R12 Prime (do 1500 - 1700 zł) i tam podepnę Octane Render'a z trybem LIVE render, albo kupię R15 na raty za pół roku około może ciut później bo tam jest GLOBAL liczony na irradiance a nie czysty raytrace.
_________________
3D
  
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1349
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2013-12-09, 14:45   

Hris napisał/a:
kupię dość tanio R12 Prime (do 1500 - 1700 zł)

No i ten przedział byłby rozsądny jak na R14 Prime.
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
zgrzyt 


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 537
Skąd: Kielce
Wysłany: 2013-12-09, 15:08   

Hris, widzisz byla taka oferta w it-serwis do konca marca, mi udalo sie kupic upg z prime 10 do prime 14 za niecale 1500, to juz byl ostatni dzwonek na upg z 10, bo konczy sie wsparcie bodajze do wersji 12 ;) moze przed wydaniem r16 zrobia podobna promocje.
pzdr
_________________
studio sevenart
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group