CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Zlecenie xpresso
Autor Wiadomość
zgrzyt 


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 537
Skąd: Kielce
Wysłany: 2010-08-22, 19:34   Zlecenie xpresso

Witam
Potrzebuje skryptu, który bedzie obracał serie obiektów (kazdy wg wlasnej osi) o wartosci 90, 180 i 270 stopni, w taki sposób aby dwa sasiadujace obok siebie obiekty mialy rózne wartosci obrotu. Cos jak ponizej:



Propozycje cenowe, pytanie etc na PW

pzdr
zgrzyt
_________________
studio sevenart
  
 
 
 
zgrzyt 


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 01 Sie 2005
Posty: 537
Skąd: Kielce
Wysłany: 2010-08-29, 21:33   

i jak? ktoś chce się podjąć?
_________________
studio sevenart
 
 
 
powermass 

Pomógł: 6 razy
Wiek: 30
Dołączył: 22 Cze 2007
Posty: 293
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-08-31, 10:04   

chyba nikomu sie nie chce, hehe
_________________
www.rwvision.pl
 
 
 
Artur 


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 1054
Skąd: Tbg
Wysłany: 2010-08-31, 10:12   

powermass napisał/a:
chyba nikomu sie nie chce, hehe


Może po prostu nikt nie umie tego zrobić. :wink: Podobno Onyx siedzi w skryptach i COFFEE ale czy XPresso to nie wiem...
_________________
Intel i5 2500K 3,3 Ghz OC 4,0 Ghz
Kingston DDR3 8GB
ASRock P67 PRO3 B3
Asus HD5770
Dell 2209WA
  
 
 
 
4in11 


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Paź 2009
Posty: 239
Skąd: Polska
Wysłany: 2010-08-31, 12:04   

to prędzej do Gajowego
 
 
 
Gajowy 
Moderator


Pomógł: 27 razy
Wiek: 28
Dołączył: 02 Kwi 2007
Posty: 373
Skąd: Częstochowa / Wrocław
Wysłany: 2010-09-01, 00:31   

Niestety w Xpresso tak bardzo się nie zagłebiałem pochłonięty inna wątkami. Onyx i Zimna, znają się na tym całkiem dobrze na Xpresso, ja dłubę w tym tylko od czasu do czasu, ale oni powinni ci pomóc, zagadaj na pw, to życzliwi ludzie, napewno jakoś pomogą ;].
_________________
Jedyne w sieci polskie tutoriale zobaczysz na http://c4d-tutorials.info​ dołącz do nas !
 
 
 
ndru 
Srogi mod


Pomógł: 218 razy
Wiek: 35
Dołączył: 03 Lut 2006
Posty: 2276
Skąd: Londyn
Wysłany: 2010-09-23, 13:26   

Wiem ze troche pozno, ale zainteresowalo mnie to.
_________________
www.zmurowski.com
 
 
 
Artur 


Pomógł: 29 razy
Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 1054
Skąd: Tbg
Wysłany: 2010-09-23, 14:38   

nieźle ndru, ja prawie zrobiłem, ponieważ obracały mi się wszystkie tak samo a nie każda inaczej.
_________________
Intel i5 2500K 3,3 Ghz OC 4,0 Ghz
Kingston DDR3 8GB
ASRock P67 PRO3 B3
Asus HD5770
Dell 2209WA
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group