Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 1206 Skąd: Podgrodzie
Wysłany: 2010-06-02, 11:02 Bitwa 3D: Postać Science Fiction
Witam
Zważywszy na ograniczenia w Bitwie o Japonię (brak możliwości modelowania organiki) postanowiliśmy ze Zgrzytem założyć swój temat z bitwą - Postać Science Fiction wzorowana konceptem innego autora. Poniżej linki do konceptów:
Zasady:
Zadaniem jest wykonanie postaci na podstawie konceptu, z teksturami i oświetleniem (tylko cinemowe światełka) bez tworzenia otoczenia. W tym temacie będą przesyłane wipy z bitwy. Zero zbrusha itp. sam poly modeling i tex w Photoshop lub podobnym sofcie. Termin... Poco termin.
PS. Jak ktoś widzi chce dołączyć to proszę o załączenie swojego konceptu postaci w klimacie Science Fiction i jazda
Wysłany: 2010-06-02, 12:24
hm. bez zbrushu itp? Trochę to jak by wyścig kto wykopie szybciej dół łyżeczką. Fajnie, że tym chcecie podnieść poziom, ale nie wiem ilu dobrych z tego forum będzie w stanie to skończyć :>
Ja bym dolaczyl jesli sculpting bylby dozwolony, modelowanie organiki nie jest moja mocna strona, no ale jeszcze zobacze. moze dolacze i postaram sie
Koncept musi byc obowiazkowo kogos innego czy moze byc nawet i swoj?
Koncept musi byc jakis znany?
Ta postac moze byc robotem lub postacia nie organiczna?
los, ale narzekasz Tam, że tylko AR, tu, że za dużo, nie mów, że masz całe dni wypełnione i się z niczym nie wyrabiasz I co do tamtego konkursu, to chyba miało być anonimowo a ty już w opisie na gadu zdradziłeś tematykę swojej pracy
los
Wiek: 25 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 346 Skąd: Przysietnica
Wysłany: 2010-06-03, 12:21
Napisalem bo w organice wymiekam. Termin bitwy na temat Japoni jest na koniec lipca a ja musze skonczyc na czerwca koniec bo pozniej jade na Wycieczke.
@Opis GG
Co do opisu to nie zdradzilem Napisalem ze "robie katane" ale to nie jest temat mojej pracy.
Jak narazie widze ze nie ma tutaj terminu bitwy to moze cos zrobie. No ale moja twarz co calkiem niedawno robilem to wyszla Badziewnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum