CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Bitwa X: Japonia
Autor Wiadomość
Burger 


Dołączył: 01 Lis 2007
Posty: 1025
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2010-05-18, 21:39   

Można, ale wtedy trzeba dać jeszcze czysty render do wglądu
_________________
www.oskarstrasburger.pl
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 31
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2010-05-18, 22:49   

hmm.. jak termin - koniec lipca to nawet i ja bym dał rade ;> co prawda zdziwił mnie ten termin, bo wydawało mi się, że do końca czerwca będzie czas. W tej sytuacji czas będę miał :)
Dodam tylko, że fajnie by było, gdyby uczestnicy nie mogli głosować :]
_________________
save and sound
 
 
 
r00ts- 


Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 307
Skąd: kraków / sandomierz
Wysłany: 2010-05-18, 22:51   

mi termin pasuje, w koncu wakacje beda :)
_________________
Sprzet:
CPU: C2D Q6600
MB: Asus P5Q
RAM: OCZ SLI 800mhz 4GB DDR2
GC: Gigabyte ATI/AMD Radeon HD4850 512DDR3/256 bit
 
 
Artur 


Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 1054
Skąd: Tbg
Wysłany: 2010-05-18, 23:05   

Oo nareszcie jakaś bitwa, też pewnie wezmę udział.


Burger, ale Advanced Render można wykorzystać, nie?

I np do do kompozycji (po multi passie) można używać PS?
_________________
Intel i5 2500K 3,3 Ghz OC 4,0 Ghz
Kingston DDR3 8GB
ASRock P67 PRO3 B3
Asus HD5770
Dell 2209WA
  
 
 
 
Burger 


Dołączył: 01 Lis 2007
Posty: 1025
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2010-05-18, 23:21   

Artek napisał/a:
Burger, ale Advanced Render można wykorzystać, nie?


Można

Cytat:
I np do do kompozycji (po multi passie) można używać PS?


Można, ale trzeba pokazać też render czysty, jak napisałem kilka postów wcześniej.
_________________
www.oskarstrasburger.pl
 
 
Reflect 


Wiek: 40
Dołączył: 21 Wrz 2009
Posty: 132
Skąd: Londyn
Wysłany: 2010-05-18, 23:41   Re: Bitwa X: Japonia

Burger napisał/a:

W pracy przedstawiony musi być obiekt, nie architektura czy człowiek.
Przedmiot musi związany z Japonią.


Ja mam tylko takie pytanie - skad takie ograniczenie do obiektu? Dlaczego nie architektura? Takie widzimisie?

pozdrawiam
 
 
 
Burger 


Dołączył: 01 Lis 2007
Posty: 1025
Skąd: Krotoszyn
Wysłany: 2010-05-18, 23:57   

Reflect napisał/a:
Ja mam tylko takie pytanie - skad takie ograniczenie do obiektu? Dlaczego nie architektura? Takie widzimisie?


By nie było rozbieżności w pracach.
_________________
www.oskarstrasburger.pl
 
 
Reflect 


Wiek: 40
Dołączył: 21 Wrz 2009
Posty: 132
Skąd: Londyn
Wysłany: 2010-05-19, 00:01   

Acha - czyli jednak wszyscy jada mise z owocami.... No co za bzdura - po to jest konkurs zeby kazdy zrobil to co potrafi - a jak bardzo chcesz byc obiektywny to wprowadz ograniczenie do ilosci poly lepiej.

pozdrawiam
 
 
 
masin 

Wiek: 32
Dołączył: 29 Gru 2009
Posty: 157
Skąd: Lubaczów
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-05-19, 00:04   

miska z owocami nie koniecznie kojarzy sie z Japonia a poza tym mimo iz nie moze to byc postac czy architektura temat sie nie zamyka a wrecz trzeba sie wykazac mimo zakrojonego pola dzialania
_________________
SET TRENDS, DON'T FOLLOW THEM.
 
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 31
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2010-05-19, 00:10   

Artek, AR to silnik c4d -.-

co do postaci - samuraj - nie, ale strój jego - tak?
_________________
save and sound
 
 
 
r00ts- 


Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 307
Skąd: kraków / sandomierz
Wysłany: 2010-05-19, 10:24   

no ale juz samuraj w zbroi moze byc ;)
_________________
Sprzet:
CPU: C2D Q6600
MB: Asus P5Q
RAM: OCZ SLI 800mhz 4GB DDR2
GC: Gigabyte ATI/AMD Radeon HD4850 512DDR3/256 bit
 
 
Artur 


Dołączył: 01 Mar 2007
Posty: 1054
Skąd: Tbg
Wysłany: 2010-05-19, 11:18   

Szkoda, że architektury nie można.... :( :( A ten obiekt to ma być w studiu? Czy można zrobić też otoczenie...?
_________________
Intel i5 2500K 3,3 Ghz OC 4,0 Ghz
Kingston DDR3 8GB
ASRock P67 PRO3 B3
Asus HD5770
Dell 2209WA
 
 
 
Scaurus 


Dołączył: 01 Maj 2003
Posty: 1470
Skąd: Niemcy
Wysłany: 2010-05-19, 11:49   

Uwazam, ze skoro nie wolno uzywac Vraya to nie powinno sie takze uzywac AR. Tego w koncu nie kazdy musi miec.
 
 
 
mati 
Gibki Gibbon


Wiek: 24
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 287
Skąd: West Coast
Wysłany: 2010-05-19, 15:14   

ok panowie, jest postanowione
cokolwiek związane z japonią( mam już wizje tego co chce zrobić ale nie podpowiem) :P
_________________
http://wall.alphacoders.com/profile.php?u=Mati_3d

http://www.youtube.com/user/MATIK750?feature=mhum
--------------------------------------------------
sprzęt: AMD Phenom II X3 720, 2,82 Ghz, 4Gb ram
 
 
 
gonzo 

Dołączył: 01 Maj 2003
Posty: 1402
Skąd: Zoliborz
Wysłany: 2010-05-19, 16:00   

Ja juz zaczalem :-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group