Temat: Japonia
Termin: 30 lipca 2010
Opis:
W pracy przedstawiony musi być obiekt, nie architektura czy człowiek.
Przedmiot musi związany z Japonią.
Na najlepszą pracę będą głosować użytkownicy. Render wraz z siatką (lub screenem) wysyłacie do mnie na PW. W tytule wiadomości proszę wpisać "Bitwa X". Minimalne wymiary renderu to 1024x768px.
Można w tym temacie zadawać pytania.
Aaa rozumiem, ciekawie tak by bylo bo wtedy kazdy by glosowal za prace a nie na wlasciciela. ale mysle ze gdyby nic sie nie dzialo az do 30 lipca to by ta bitwa strasznie znudzila, proponuje dawanie wipow, mozna nawet zrobic ze do ciebie sie bedzie wysylalo wipy i bedziesz je postowal anonimowo. jedyny problem to ze strasznie ci to skrzyknke zasmieci i doda ci troche wiecej pracy
EDIT: z tego co rozumiem to mozna wymodelowac nawet wielka scene (jako tlo) ale oko musi byc skupione na jednym objekcie?
No tez fajnie z niespodzianka by bylo ale nadal mysle ze do 30 lipca to wiekszosc pozapomina o bitwie lub sie znudzi, ja bym proponowal skrocic termin, bo pewno wiekszosc i tak wszystko pokonczy w pare tyg.
a tak pry okazji pare pytan,
1: mozna uzywac starszych modeli lub scen jako tlo?
2: render musi byc tylko w AR?
3: jesli ktos wymodeluje produkt np samsunga/mitsubishi czy jakis inny japonski produkt to bedzie zgodne z bitwa?
4: jezeli ktos wymodeluje postac manga (styl japonski a nie przedmiot) to bedzie zgodne z bitwa?
Pytania akurat mnei nie dotycza no ale moze komus sie odpowiedzi przydadza
burger odpowiedzi moze dopisz do pierwszego postu dla informacji
Japonia jest japonia nie wiem czego nie mozesz zroumiec skoro marka japonska wiec zgodny z tematem w tle mozesz tez zapakowac co ci sie podoba ale oceniany bedzie tylko ten model ktoy jest zwiazany z japonia
Japonia jest japonia nie wiem czego nie mozesz zroumiec skoro marka japonska wiec zgodny z tematem w tle mozesz tez zapakowac co ci sie podoba ale oceniany bedzie tylko ten model ktoy jest zwiazany z japonia
a wlasnie dobrze ze zapytalem. zobacz pierwszy post
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum