Witam.
Na wstępie się przywitam,
Jestem nowy na forum i z C4D mam od niedawna styczność (tydzień),
Oto pierwsze wypociny w modelowaniu, jeszcze nie skończone ale liczę na szczerą ocenę, i podpowiedzi,
wiem że ręce są dziwnie ułożone ale jak pisałem jest to jeszcze nie skończona praca
wiem o co chodzi z tym modelem bo oglądałem ten film ( całkiem fajny)
od tygodnia masz cineme i widze że idzie ci nieżle jak na początek
co do modelu: chcesz zrobić coś na podobieństwo stworków
(dla tych co nie wiedzą o jakie chodzi http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c
nie będę za bardzo tego komentował bo tu dużo poprawek należałoby zastosować. poprawione dłonie, jakaś głowa bez tych dziwnych uszu(chyba że robisz postać całkowicie od siebie wymyśloną to nie wnikam) Jak na początek to całkiem nieżle
całkiem całkiem...jest jeszcze dużo do zrobienia..ale jak na tydzień...to brawo...
cenie ludzi którzy działają samodzielnie a potem zadają pytania...
Twój przykład można by pokazywać jako wzór dla innych...
Działaj dalej
Wysłany: 2010-03-14, 18:22
byś mógl mieć więcej wiary w siebie dodam, ze moja praca jak pamiętam, nie siegała tak głęboko, raczej proste modele i to jeszcze z blendami w skali były. A więc trzymaj się mocno tego jak robisz, a będziesz miał co pokazać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum