Wiek: 21 Dołączył: 04 Lut 2010 Posty: 5 Skąd: jak w nicku
Wysłany: 2010-02-04, 23:27 problem z klonowaniem (pytanie początkującego)
Witam użytkowników ! Zacząłem się od niedawna bawić C 4D. Chciałem bardziej zobaczyć co program potrafi ale jednak problem powstał. Korzystam z tutka z tej strony (nie będę kopiować kto będzie chciał mi pomóc nie zbawi go wejście) i stanąłem w miejscu klonowania. Co się dzieje ?? No właśnie nie pojawiają się punkty nic właściwie się nie dzieje (klonowanie jak gdyby zablokowane). Mógłby ktoś to klonowanie w tym wypadku na spokojnie wyjaśnić? Byłbym bardzo wdzięczny. Zaznaczam nie bić nie opluwać zaczynam zabawę z tym programem . Z gory dziękuję za wytłumaczenie
Wysłany: 2010-02-04, 23:44
Wszystko pięknie ładnie ale właśnie dokładnie stanąłem po wciśnięciu klonuj i zaakceptowaniu parametrów. I opcja klonuj zablokowana a w lewym dolnym rogu pisze cytuję Klonuj (brak sygnału z myszy).
Wysłany: 2010-02-08, 17:40
A jeżeli można prosić o takie podstawy do cinemy to chętnie skożystam . Bo obecnie pracuje nad tarczą hamulcową ale nie potrafię zrobić nawiertów (otworów w płaszczyźnie) mógł by mi ktoś coś poradzić w tym temacie (nie zakładam nowego żeby nie śmiecić wam )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum