Wysłany: 2010-03-13, 01:57
ja uwielbiam tron wlasnie za to ze jest taki "retro" ale milo bedzie obejzec takie czyste troj wymiarowe cos. mam nadzieje ze bedzie jakas fabula, bo w starym tronie wybaczylem bo skupilem sie na plastycznosci tutaj juz nie wybacze
stary tron to klasa sama w sobie...i ma należne mu miejsce....na nowy już ostrzę zęby,,,mam nadzieję że się nie zawiodę....z trailera wynika że raczej nie....
url do strony trailers.apple.com z trailerem numer 1, który był / jest w sieci od dawien dawna
poza tym post medwed był o wiele wcześniej, tylko odpowiedź niedawno. nie widzę sensu zakładanie nowego topicu o tym samym, ale z nowym sznurkiem i nową fotką
ale nie kłóćmy się szkoda nerwów, i dodatkowego miejsca na serwerze na zbędne treści.
a co do filmiku, jeszcze raz napiszę, już nie mogę się doczekać tej produkcji, zwłaszcza imax'owej wersji, no i zdjęcia do filmu autorstwa Claudio (w benjaminie były mocne )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum