a to jest moj nowy projekt.. co mam nadzieje ze zaczne i ze skoncze i podam do bitwy xD
tylko ze mam maly problem nie umiem blueprintow zrobic do nieog glupio mi wychodzi :/
box modelingiem glupio mi wychodzi
ma moze ktos czas zeby mi narysowac blueprinty z przudi i z boku ?? nie musza byc ze szczegolami, mi wystarczy zeby krztalt chociaz byl taki jak na rysunku.. swiatla itd to box modelingiem moge zrobic
jak nie to sam sproboje jeszcze raz
sory za brzydki szkic no ale nie umiem rysowac
hehe.. pomysl przyszedl mi troszke z tego samochodu.. ale tylko ze ja widzialem go tylko od tylu ale z tego to tylko dlugosc wzielem.. a pomysl pochodzi z tego
tylko ze robie taki bardziej zaokraglony zeby przypominal bardziej audika silniki z tylu podobnie chcialem zrobic
skoro ten audi/shit mi nie wychodzil pomyslalem ze moze zrobie robota
Moja super zdolnoscia i moimi pajeczymi mocami narysowalem bueprinty robota.. za bardzo mnie nie przekonuje.. a najbardziej te nogi.. ma 4 nogi takie pajakowate
przedstawiam wam "odkurzacz 3000" xD
a tak na serio, to ma byc robot bojowy
drugiej reki nie zrobilem na razie bo nie wiem co tam wsadzic.. moze druga identyczna reke jak ta z drugiej strony?
albo wsadze jakis karabin, czy jakas wyrzutnia rakiet jonowych, czy jakis pistolet laserowy PEW PEW.. jakies pomysly ?
a no i oczywiscie powiedzice czy to cos nadaje sie do bitwy
oczywiscie bedzie mial wiecej detali niz na tym prosefionalnym i bardzo dokladnym co do milimetra szkicu
Wysłany: 2009-04-13, 17:49
polecam kończyć to co sie zaczelo, bo z takim zapałem nigdy nie będziesz robić dobrze, bo robić to co nam wychodzi to nie sztuka Tym bardziej, jak chcesz tam zarabiać na życie, bo zdarzać będzie Ci się, że modelować będziesz musiał różne głupoty xD
tez z tym masz racje.. no ale ja i tak chce jakiegos robota zrobic.. a do samochodu to musze miec blueprinty bo boxmodelingiem glupio strasznie wychodzi.. a blueprintow nie chce mi sie robic
a tak w temacie robota to moze byc?? bo chce zrobic jakiegos no ale nie wiem czy ten sie nadaje
Zapowiada się ciekawie pracuj dalej to będzie można więcej powiedzieć. Jeśli o mnie chodzi to zmieniłbym na chwile obecna część w obrębie nosa i to coś koło oka wygląda jak boczne schody moim zdaniem nie powinieneś zasłaniać tym oka
los
Wiek: 25 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 346 Skąd: Przysietnica
Wysłany: 2009-04-15, 20:17
ja chyba zrezygnuje z konkursu bo nic nie moge wymyslic ;p a co do robota jak to cos co jest na oku [prawie jak okulary] jak bedzie przezroczyste [nie w pelni] to bedzie mialo fajny wyglad ;p mi przypomina troche czarnego Spider-man'a te oczy i zarysy twarzy ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum