dzięki lovemer...jak patrze co ludzie wyprawiają robię się malutki.....teraz śledząc losy bitwy widzę że tak naprawdę muszę się jeszcze duuużo nauczyć...ale to dobrze...jest motywacja do pracy...sorki za odbiegnięcie od tematu
LoVeMeR
w załączniku plik z tymi włosami co w projekcie użyłem
ustawienia mniej więcej wyglądają jak na obrazku
reszta to materiał wlosu
grubość=thickness
root=0.65 tip=0.12
w czerwonej ramce zaznaczyłem cześć która generuje poly włosy
warto tez zaznaczyć w preview Hair Polygons>details=100%
edytować sobie materiał i na bieżąco obserwować jak będą wyglądać włosy po renderingu
elo Panowie
jak tam postepy, krzychuc4d dasz rade skonczyc do 25?
pzdr
[ Dodano: 2007-02-25, 11:46 ]
Witam ponownie
Ostatnie informacje dotyczace bitwy.
Niestety krzychuc4d z powodow osobisto/zawodowych wezmie udzial tylko w pierwszym glosowaniu [modeling]. Busiu jesli mozesz podeslij mi koncowy render.
W tygodniu stworze ankiete, w nowym watku i poglosujemy:) (wszystkie zasady i opisy pozbieram i rowniez umieszcze w tym watku)
temat caly czas trwa, wraz z wszystkimi uczestnikami bitwy ustalamy szeczegoly, najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu bedzie ankieta, a "making of" juz po glosowaniu wrzuce tu na forum.
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum