yeah:) gratulacje dla wszystkich ktorzy brali udział!!!:) a szczegolnie dla zwyciezcow:)
a teraz Borys - zdradz tajemnice jakie byly dokladne wymagania co do oswietlenia sceny???
mialo byc jak najlepsze sfejkowanie GI czy zasymulowanie daylight??? czy jakies inne wymagania?
Miałem nie komentować, ale nie mogę się powstrzymać. Jak dla mnie to niezły lol, że osoby biorące udział w konkursie, nie wiedziały jakie kryteria będą brane w nim pod uwagę. Przyznam, że jak przeglądam wyniki, to nie mam pojęcia czym Borys się kierował przy wyborze. No nic, w poniedziałem wszystko się wyjaśni
hmm warte uwagi jest że na pracy która wygrała nie ma wniesionych materiałów...przynajmniej ja nie widze nigdzie kolorów w przeciwieństwie do innych prac......hmmm może chodziło o to
Ciekawe,
spodziewam sie bardzo wnikliwej oceny prac
Skoro pierwsze dwa to w sumie pierwsze miejsce, a roznia sie dosc znacznie, a moje trzecie miejsce, to de facto, drugie a jest inne jak cholera?
Łooo cooo tuuu chodzilooo?
Nawet niespodziewałem się ze wygram. I chce jeszcze ze swojej strony pogratulować pozostałym uczestnikom, którym niestety nie duało się wygrać. łatwo mi nie było, bo wszyscy tutaj prezentowali wysoki poziom.
...i spoglądanie na siebie ze zdziwieniem i zaskoczeniem
To chyba pierwsza tak udana bitwa na tym forum. Ale tego można było się domyślić, że w serwisie poświęconym programowi 4D panuje reguła "do czterech razy sztuka"
A numer z nieokreśleniem dokładnych kryteriów naprawdę ciekawy - może właśnie dzięki temu nikt nie krępował się zamieszczać własnych szalonych wytworów wyobraźni.
Tak czy siak - gratulacje dla zwycięzców, wyróżnionego i wszystkich, którzy wzięli udział w bitwie - to przecież właśnie dzięki wam mogła odbyć się ta zabawa.
Ja nie miałem tyle szczęścia - nie dość, że nikt ze mną nie konkurował w pierwszej bitwie - a więc nie miałem zabawy z rywalizacji (ale chociaż wygrałem bezkonkurencyjnie ), to jeszcze do dziś nie doczekałem się nagrody
Może przy okazji następnej będę miał trochę czasu i wezmę udział
Pozdrówki!
_________________ Oby w zdrowiu, spokoju i mądrości...
Naprawde?! Ale sie ciesze. Myślałem ze bedzie jakieś Ferrari dostarczone pod mój domek, a tu jeszcze lepszy prezent! Najfajniej by było jak bym miał dostep do C4D-Power za darmo. Łooo, ale by była radocha Ewentualnie opłata za korzystanie z forum jedyne 5.99zł tygodniowo
Zartuje oczywiscie... Ale miło by było jak bym mógł pomóc np. przy tworzeniu C4D-Power'a
Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 1206 Skąd: Podgrodzie
Wysłany: 2006-10-30, 10:39
Powiem tyle... w mojej wersji jak widac te cuby są od podłogi niebieskie... bo w orginale podłoga była niebieska i taki fake przebicia kolorów na obiektach tu bez podłogi niema ten niebieski sensu... a i użyłem swiateł area a nie soft
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum