CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Corona i V-Ray
Autor Wiadomość
Rysiek1279 


Pomógł: 15 razy
Wiek: 49
Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 193
Skąd: SJZ
Wysłany: 2017-10-27, 22:34   Corona i V-Ray

Corona i V-Ray łączą siły:

https://corona-renderer.com/blog/new-horizons-plans-for-2017-and-beyond/

Może być bardzo interesująco :-) . Ciekaw jestem tylko czy aby nie zapomną o C4D.
 
 
 
tevenet 

Pomógł: 3 razy
Dołączył: 29 Lis 2011
Posty: 79
Skąd: Kraków
Wysłany: 2017-11-10, 07:20   

Ja mam nadzieję, że przy tej okazji zrobią coś z developmentem vraya dla Cinemy bo w chwili obecnej to jest jakaś kpina.
 
 
 
Rysiek1279 


Pomógł: 15 razy
Wiek: 49
Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 193
Skąd: SJZ
Wysłany: 2017-11-10, 20:10   

W tej chwili... to się trzeba cieszyć że w ogóle jest. Niestety C4D+V-Ray to nisza w którą nie bardzo opłaca się inwestować jak się nie ma gotowego zespołu wspieranego ($) przez Maxona, a firma... ma to daleko w d... Wsadzili jakiegoś badziewnego ProRender'a i się cieszą :-( .
 
 
 
davido31 
Zaraz wracam.


Pomógł: 44 razy
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 1348
Skąd: Liga BBVA
Wysłany: 2017-12-04, 12:15   

Cytat:
Corona i V-Ray łączą siły:

A to nie jest tak, że chcą pożreć Coronę aby ratować dupę Vray'owi?
_________________
Cinema 4D R16 + Octane Render 2.26.1
www.vrayenginestudio.com
www.facebook.com/vrayenginestudio
https://freelancers3d.com/en/VrayEngineStudio
 
 
 
Rysiek1279 


Pomógł: 15 razy
Wiek: 49
Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 193
Skąd: SJZ
Wysłany: 2017-12-05, 10:14   

Niby nie, ale... wszystko masz w poście. Jeszcze z pięć lat temu można by domniemywać takich ruchów bo Corona jeszcze była w przedszkolu ale obecnie ma już jakąś tam pozycje i chłopaki się tak wymanewrować nie dadzą, choć... Przy odpowiedniej ($) zachęcie, nikt się nie oprze. To w sumie tylko biznes. Póki co to tylko umowa kooperacyjna i specjalnie do niczego nie zobowiązuje.
 
 
 
makak_ 


Pomógł: 35 razy
Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 850
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-12-05, 10:32   

Na razie to mogłaby się w końcu pojawić beta Corony, bo czekam i czekam... A już się napaliłem na nowości w betcie 1 a tu cisza... :|
_________________
...
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group