CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
NAŁOŻENIE TEXTURY NA BCKGROUND POWODUJE BŁĄD
Autor Wiadomość
robertsonPL 

Wiek: 39
Dołączył: 01 Sty 2013
Posty: 159
Skąd: WLKP
Wysłany: 2013-05-06, 14:53   NAŁOŻENIE TEXTURY NA BCKGROUND POWODUJE BŁĄD

Witajcie, nie wiem co się stało z moją cinemką, ale od ok.tygodnia mam problem z nałożeniem tekstury jpg na tło(background). Normalnie masakra, pojawia się bugreport i wyłącza program. podobnie jest gdy chcę wrzucić wideo na background lub sekwencję jpeg/tiff
pomocy! W załączeniu bugreport, możliwe też, że coś mam źle poustawiane w opcjach widoku etc.
_________________
Kto pyta wielbłądzi:)
 
 
 
ndru 
Srogi mod


Pomógł: 218 razy
Wiek: 35
Dołączył: 03 Lut 2006
Posty: 2275
Skąd: Londyn
Wysłany: 2013-05-07, 11:11   

Sprobuj usunac wszystkie pluginy i sprobowac jeszcze raz.
_________________
www.zmurowski.com
 
 
 
ArturKup 

Dołączył: 10 Maj 2013
Posty: 3
Skąd: Holland
Wysłany: 2013-05-10, 20:11   

Wejdz do Katalogu z c4d i usun wszystko w nim
 
 
 
robertsonPL 

Wiek: 39
Dołączył: 01 Sty 2013
Posty: 159
Skąd: WLKP
Wysłany: 2013-05-14, 10:44   

ArturKup napisał/a:
Wejdz do Katalogu z c4d i usun wszystko w nim

dzięki za świetną podpowiedź wiesz..?
Dla zainteresowanych, wystarczyło wyłączyć OpenGL w ustawieniach
(sprzet za slaby i nie daje rady)
_________________
Kto pyta wielbłądzi:)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group