CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Rhino
Autor Wiadomość
momkai 

Pomógł: 8 razy
Wiek: 32
Dołączył: 01 Lip 2010
Posty: 269
Skąd: Lubaczów
Wysłany: 2012-09-28, 09:56   Rhino

Jak exportowac z Rhino model do naszego programu, aby siatka nie wygladala w ten sposob ?
 
 
 
vasil_zajcev 


Pomógł: 15 razy
Wiek: 31
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2012-09-28, 10:03   

a jak wyglada edycja modeli tam?
_________________
save and sound
 
 
 
medwed 
http://klucznik.net/


Pomógł: 62 razy
Dołączył: 28 Lut 2007
Posty: 1383
Skąd: TOKIO
Wysłany: 2012-09-28, 10:04   

http://www.rhino.io/

Masz na PM
_________________
http://www.paranormalium.pl/radio-odtwarzacz.php
  
 
 
 
momkai 

Pomógł: 8 razy
Wiek: 32
Dołączył: 01 Lip 2010
Posty: 269
Skąd: Lubaczów
Wysłany: 2012-09-28, 11:00   

Dzieki Medwed, zajebisty plugin, co prawda plik z Rhino .3dm otwiera sie bezposrednio w Cinemie ale siatka nie zmienia sie wcale, a postepowałem zgodnie z instrukcjami, nie mam opcji Scale to Display Units ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group