Słuchajcie. Może by tak rozprawić się z tymi robotami spamującymi? przecież można blokować IP, adresy domeny czy chociażby usunąć obecnych oraz wprowadzić módl captcha przy rejestracji lub: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=41464 rozwiązanie jakie udało mi się ustalić poszukując rozwiązań.
oprócz tego można wprowadzić mailowe potwierdzenie rejestracji (coś ala: kliknij na poniższy link aby aktywować konto) co na pewno utrudni panom bot'om w pisaniu postów / topiców
Słuchajcie... jestem w szoku! Mamy 12 administratorów może to przeliteruję dwunastu i maluśki problem, który można załatwić w 5-10 minut!
Może czas na wybory?
Bynajmniej nie zamierzam kandydować, prowadziłem 2 fora i na to wcielenie mam dość
... albo skomplikować(slang) język Polski przy rejestracji ale dla Hackmatora to nie problem wbić się na forum.
to chyba brzydko bedzie wygladac, moze lepiej jakies pytanie dac ktore tylko polak bedzie wiedzial albo cos co translator nie przetlumaczy
lub np pytanie "napisz jaka jest st*lica polski" (*=po to zeby w translatorze nikt nie mogl tego przetlumaczyc)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum