Domyśnie wszystkie te blueprinty ładują ci się do viewportu z wielkościa 800x****** zmień sobie na takie, aby odpowiadały. Możesz wziaść tkie same rozmiary jakie masz w orginale.
Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 102 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-13, 17:40
Sadze ze pomocny będzie CUBE. zrób cuba ktory bedzie pokrywal dokladnie samochod. Nie pasujace blueprinty dopasuj do CUBA. Mam nadzieję, że zrozumiałeś jak nie to jak będzie potrzeba zrobie mini tutka...
Wysłany: 2010-03-09, 23:44
nom możesz zrobić dopiero zaczynam przygodę z Cinema i już mnie to trosze zniechęciło z tym ustawianiem pobawiłem się z tym i zrezygnowałem modelowanie auta
nie chce zakładać tematu pomocy mógłbyś mnie naprowadzić jak zrobić coś takiego ??
Zdjątko klik
o odbicia tej kulki i prostokąta na którym stoi i pomieszczenie chce to wykonać czekam na pomoc chociaż jakieś linki kierujące do uzyskania tego efektu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum