CINEMA 4D - forum Strona Główna
forum.c4d-pl.org
Forum użytkowników pakietu Maxon Cinema 4D


Poprzedni temat «» Następny temat
Bitwa 3D - Starcraft
Autor Wiadomość
Candy 

Wiek: 31
Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 90
Skąd: Kostrzyn (Woodstock)
Wysłany: 2008-11-07, 12:25   

Ten Marine to koncepcja?
  
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 33
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2008-11-07, 17:15   

Tak, a co?
 
 
 
Xilomion 

Wiek: 27
Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 41
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-28, 16:20   

Ja też się zgłaszam. Nie wiem co będe robił, bo nie grałem w Starcrafta, ale niedługo powiem. Mogę??
 
 
Busiu 
marcinbe


Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 1206
Skąd: Podgrodzie
Wysłany: 2008-11-28, 22:15   

Xilomion, możesz zresztą jak widzisz nikt nic jeszcze nie zrobił także bitwa będzie trwać dość długo. Tylko podrzuć konspekt z neta do postaci.
_________________
Wizualizacje wnętrz - motionwave.pl
 
 
 
MeHow 


Wiek: 37
Dołączył: 01 Sie 2008
Posty: 107
Skąd: Śląsk
Wysłany: 2008-11-30, 10:11   

Dobrze, że mi przypomnieliście, wrzucam concept art do mutaliska
_________________
AMD Athlon X2 5600+, 4GB RAM DDR2, Asus M2N4-SLI, Asus GeForce 8600GTS Silent.
 
 
Xilomion 

Wiek: 27
Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 41
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-01, 16:51   Starcraft I/II

A nie ma takiej opcji, żeby można było też z II części??
łatwiej szukać konceptu, bo chciałem zrobić Zealota, ale są tak beznadziejne screeny, że to szok.
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 33
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2008-12-01, 19:03   

Szczerze mowiac, poki co wiele osob juz dało koncepty z 2, wiec - 'tak'
 
 
 
Xilomion 

Wiek: 27
Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 41
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-01, 19:59   

Dzięki, bo chciałem zacząć modeling, ale z jednego rzutu z nieznanej mi dotąd perspektywy ciężko coś zrobić, jeżeli się nie grało w Stracraft'a. A nie chce mi się ściągać go z neta :mrgreen: .
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 33
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2008-12-01, 22:11   

Grajac w pierwsza nawet nie wiele bym sie wspierał, wole już w necie rysunki/grafiki ;)
graficznie nie byl jakiś mega ;]
 
 
 
Xilomion 

Wiek: 27
Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 41
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-01, 22:18   

Dla mnie był mega (jak się człowiek biologi uczy, to wszystk jest mega), ale jak porównując do Warcrafta II ? Zupełnie inny, czy jak? Bo w sumie nie wiem które screeny to do I a które do II.
 
 
vasil_zajcev 


Wiek: 33
Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 1769
Skąd: grchw
Wysłany: 2008-12-02, 00:02   

2 odbiega baardzo jakoscia grafiki ^^
co do War'a 2 to nie wiele roznil sie, aczkolwiek war, a starcraft to z deka co innego ;-)
 
 
 
robi1906 

Wiek: 51
Dołączył: 01 Sty 2009
Posty: 139
Skąd: Przemyśl
Wysłany: 2009-01-15, 19:32   szaman protoss

witam ,mam nadzieje że tu się przesyła gotowe prace
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group