Fajnie zgrzyt Nie uwierzysz ja już od 30h bujam się z popiersiem. Już x razy je robiłem po czym kasowałem, gdyż wychodziło beznadziejnie. Już poddałem się z tym, żeby je wiernie odwzorować, teraz to już staram się tylko aby w miarę znośnie wyglądało
Ból jest w tym, że na sieci ciężko znaleźć jakieś siatki do podejrzenia ładnie "dopakowanych" postaci. Większość osób robi basemesha a dalej sculpuje... ehh.
Dawno nie robiłem nic tak frustrującego, ale nic postaram się może jutro uda mi się coś dalej popchnąć na tyle aby móc coś pokazać.
No dobra, żeby nie było że tak mówię, że coś robię, a się obijam Jak widać ciągle jestem w lesie jeśli chodzi o korpus, więc to co widzicie i tak pewnie pójdzie pod nóż. No nic, może w końcu uda mi się jakoś nad nią zapanować
No makak_ widze ze sie uporales z klata, coraz fajniej to wyglada. Ja wrzuce cos na weekendzie, przynajmniej mam takie plany . Busiu a Twoj model??
Jeszcze pytanie do modow i adminow, istnieje mozliwosc aby nowy post pisany pod swoim poprzednim postem byl wrzucany jako nowy, tak zeby nie bylo jak w przypadku wiadomosci makak_'a
Ze wzgledu ze Busiu zrezygnowal z udzialu w bitwie i nikt z pozostalych nie kwapi sie do wziecia udzialu, zostalismy we dwoch z makak_'iem, postanowilismy zamknac bitwe, nasze dotychczasowe prace bedziemy kontynuowac w wip'ach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum