Wysłany: 2007-03-04, 14:55 Modelowanie willi - bitwa
Z Zimą1978 postanowiliśmy rozegrać nową bitwę - modelowanie willi. Jeżeli są chętni, aby dołączyć do naszej bitwy - serdecznie zapraszam
Cel:
- wykonać model willi (budynku) ze szczegółami maksymalnie jednopiętrowej
- nie dajemy drzew
- dajemy trawę i niebo
- czas wykonania - 11 marca 2007 (czyli tydzień czasu)
- nie należy zżynać z gotowych budynków - projekt powinien być oryginalny
11 marca prace poddamy głosowaniu.
Zapraszam do zabawy.
Edit: Czas przesunięty do 31 marca na wasze życzenie.
bootz
Wysłany: 2007-03-06, 12:48
albo chociaz styl klimat cokolwiek podtemat miejsce na ziemi - moze nad woda na plazy nad jeziorem w gorach plomba w miescie - mnie sie mozg gotuje a sam sobie tematu nei wymysle na golym stole bez kontekstu to katorga....
zima1978 [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-06, 20:31
jak ktos nie moze to pech. Chodzi o taka wille w ktorej sam bys chcial mieszkac gdziekolwiek i kiedykolwiek
Taką wille na całe życie projektuję się rok, dwa może dłużej może krócej zależy od wymagań człowieka (ja mam duże ), szuka się oddechu pomiędzy koncepcjami, nakłada się kolejne kalki projektu aż dochodzi się do finału. A na szybko to sie można zes...
Chodzi o to że wiele łatwiej byłoby wystartować gdyby warunki bitwy były bardziej sprecyzowane, im mniej precyzji tym trudniejsza ocena końcowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum